Totalt antall sidevisninger

søndag 30. mars 2014

Sketchy Colors #204


Nok en søndag og en ny utfordring fra oss i Sketchy Colors.
Jeg kjenner at jeg blir lettere til sinns nå som solen skinner og snøen har smeltet bort - jeg er riktignok glad i snø, men når den ikke kan komme og legge seg skikkelig, men bare bli sånn tullesnø som vi har hatt i år, ja da kan det bare være. Men nå ønsker jeg virkelig våren hjertelig velkommen!

Tilbake til utfordringen, denne gangen er det en skisse, og den er laget av Wenche Wold



***


Jeg fikk en liten oppgave av min kjære, om å lage et kort til hans sjef som fylte 50 år. I dette kortet skulle navnene på alle de som var med på gaven stå. Og de hadde allerede begynt å skrive seg på et a4 ark på jobben. Altså måtte jeg tenke stort. Som tenkt så gjort. Jeg tenkte så det knaket, men landet på å lage ett tosidig lommekort i størrelsen 12x12 tommer. Altså et gigantisk kort.
I dag skal dere få se den ene siden, så kommer den andre litt senere. Men siden dette bare er en side, så er det ikke så mange bilder å se da.




Motivet er tegnet av en kollega av mannen min, og det passer perfekt til jubilanten.

***


Dagen i dag skal gå med til bunadsprøving i Sandefjord for konfirmanten, og jeg skal se over alle invitasjonene for å se om de er klar til avsendelse i morgen. Skal bli godt når det også er gjort.

***

Kos dere masse i dag - uansett hvor i verden du befinner seg - jeg skal iallfall det!


***


Store klemmer fra Mette




søndag 23. mars 2014

Sketchy Colors #203


Ny søndag og ny utfordring!
Denne helgen her koser jeg med på treff i Ski sammen med 100 andre gærne jinter! Vi ler og ler og ler :-)
Det er en vitamininnsprøyting uten like og jeg gleder meg like mye til hvert treff. Dette treffet arrangeres 2 ganger i året, vår og høst. Det er alltid rom for nye bekjentskaper og vi er alltid klar for å lære noe nytt, enten på kurs, eller av hverandre. Det er kos fra morgen til kveld :-)

Men tilbake til utfordringen fra Sketchy Colors. Denne gangen skal vi leke oss med fargene 

Grønn, lilla og beige 



Og her kommer mitt bidrag:


***



Et ganske enkelt kort, noen ganger er det enkleste det beste :-)





***




***




***



Det er nok ikke så lett å se fargene her. 


***



Takk for at du stakk innom!


Stor klem fra Mette


søndag 16. mars 2014

Sketchy Colors #202

Ny søndag og ny utfordring! Og denne gangen er det en skisse, som er laget av Marianne Skjelstad

Og vi i Sketchy Colors teamet har som vanlig lekt oss med denne skissen, besøk gjerne bloggen vår for å se alle sine bidrag :-) Bloggen finner du her

Jeg har laget en LO denne gangen, jeg må lage LO'er gjennom hele året i år, fordi jeg ikke fikk laget ferdig kalenderen til svigers til jul... Så det får jeg "svi" for nå - så her kommer april :-) Jeg har "sladdet" bildene på LO'en siden jeg ikke har bedt om tillatelse til å publisere bildene av foreldrene til barna. 


Jeg har laget en meget enkel LO denne gangen, og jeg lar papiret fra "Cars" være det meste av pynten. Jeg har bare festet 2 biler i tillegg og 3 blomster... I tillegg har jeg en hjørnemetallpynt :-)


***


***



***


Takk for at du tittet innom - legg gjerne igjen en liten hilsen, så stikker jeg innom bloggen din også!

Klem fra Mette





søndag 9. mars 2014

Sketchy Colors #201

Søndag igjen, og ny utfordring fra Sketchy Colors! Denne gangen er det en fargeutfordring og vi skal leke oss med fagene 
Gul, hvit og turkis

***
Denne gangen har jeg laget et påskekort :-)


Bildet har jeg funnet på nettet og printet ut på fotopapir for å få den blanke overflaten - det vises jo ikke så godt på bildet her da, men...

***



***




***



***


Det er jo ikke så vanlig å sende påskekort lengre, og det er jo egentlig litt synd, for det er alltid hyggelig å få en hilsen i posten.

Kanskje man burde sende et kort eller to denne påsken?

***

Ha en flott uke!

Klem fra Mette







søndag 2. mars 2014

Sketchy Colors #200!

Hei!
Jeg har kost meg på hobbyrommet i det siste og denne uken har jeg laget et julekort igjen. Er i rute nå :-) Og det liker jeg :-)
Og i dag, 2.mars er det faktisk 19 år siden jeg ble mor for første gang - selv om jeg syns det er som om det var i går---
Dessuten så har vi i Sketchy Colors kommet til utfordring nummer 200! Det er jo så flott! Og denne gangen er det en skisse laget av Marianne Skjelstad - besøk bloggen til Sketchy Colors, så får du sett hvordan skissen ser ut!

***


Her kommer mitt bidrag til utfordring nummer 200 hos Sketchy Colors



***



***



***


***


Takk for at du tittet i bloggen min :-) Håper du legger igjen et spor etter deg :-)


Klem fra Mette