Totalt antall sidevisninger

onsdag 30. januar 2013

Blogcandy hos Helle

Jeg prøver meg for første gang å delta på en blogcandy - det virker jo ganske morsomt! 

I'm trying my first time to attend a blog candy - it seems quite funny!
Det som er spennende er jo om jeg gjør det riktig! Men blogcandyen kommer fra Helle's Hobbyloft og det er en blogg det er verdt å ta en titt i! Mye inspirasjon å hente der!

Ønsker dere alle en super dag!

Klem

What is interesting is whether I'm doing it right! But the blogcandy are  from Helle's Hobby Loft and it's a blog that's worth taking a look at! Much inspiration to get there!

I wish you all a super day!

Hugs

søndag 27. januar 2013

Sketchy Colors #148

Denne gangen er utfordringen en skisse i Sketchy Colors, og jeg har prøvd så godt jeg kan å lage en LO etter denne... Det gikk sånn ca bra, tror jeg og jeg kjenner at jeg koser meg veldig når jeg lager LO'er med gamle bilder av barna mine - jammen savner jeg den tiden da de var søte og små og yndige... Nå er de jo bare søte... ;-)
This time the challenge is a sketch from Sketchy Colors, and I have tried as best I can to create a layout...It went ok, I think, and I know that I'm enjoying myself a lot, when I can make layouts with old photos of my children - sure is I miss the days when they were cute and small... Now they are only cute ... ;-)
Det blir ikke så mange detaljer på en slik LO, men jeg syns den er "ren og grei" egentlig...

There are not many details in such a LO, but I think it is "plain and simple" really ...

søndag 20. januar 2013

Sketchy Colors #147

Denne gangen er utfordringen hos Sketchy Colors å lage noe med brun, rosa og lilla. Dette er farger som jeg syns er pene sammen, så det ble liksom ikke så vanskelig. Jeg har laget en LO med bilde av Emilie fra den gang hun ble døpt, ca 13 1/2 år siden ;-) Tiden går jammen fort - og det er jo kanskje påtide at det ble en LO av dette bildet.
This time the challenge at Sketchy Colors was to design something using the colors brown, pink and purple. These are colors that I think are pretty together, so it was not so difficult. I have created a layout with a picture of Emilie from the time she was baptized, about 13 1/2 years ago;-)Time flies - and it was about time that I made a Layout of this picture :-)

Hun hadde ganske mye hår da hun ble født - og døpt ;-)
She had a lot of hair when she was born ;-)


søndag 13. januar 2013

Sketchy Colors #146

Denne gangen har jeg kost meg litt med å fargelegge et nydelig stempel fra Bildmålarne igjen - jeg er jo veldig glad i de stemplene og papirene derfra. Jeg er ikke så flink til å huske å skrive opp hvilke farger jeg bruker når jeg fargelegger, men jeg bruker ProMarkere, og lover å bli flinkere til å notere kombinasjonene etterhvert :-) Papirene jeg har brukt er også fra Bildmålarne fra julekolleksjonen, faktisk... og det nydelige stempelet finner du her.

This time I have made a card with a stamp from Bildmålarne again - I'm very fond of the stamps and papers from there. I'm not so good at remembering to write down what colors I use when I'm coloring, but I use Promarkers, and promise to be better at note combinations eventually :-) The papers I have used are also from Bildmålarne from the Christmas collection, actually...



  Stempelet inni kortet er fra Kort& Godt og heter S-202
The stamp I've used inside is from Kort & Godt and is named S-202

Takk for at du besøkte bloggen min, jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg, slik at jeg kan besøke din blogg :-)
Thanks for visiting my blog, you will make me very happy if you leave a message for me, so I can visit your blog!

torsdag 10. januar 2013

Happy Birthday...

I dag har jeg laget et bursdagskort, og jeg har kost meg, selv om jeg har brukt lang tid :-) Men her er det iallfall. Jeg har kost meg med stempler og papir fra Bildmålarna og det er faktisk like moro hver gang :-) Jeg bare elsker de produktene jeg :-) og jeg kjenner at gleden ved å lage noe igjen er tilbake hos meg.


Today I made ​​a card, and I've enjoyed it alot, although I have spent a long time :-) And here it is . I have used stamps and paper Bildmålarna and it's actually kind of fun every time :-) I just love their products :-) and I know that the joy of creating something is back with me. 




Jeg deltar i denne utfordringen her; Bildmålarnes Januar utfordring

søndag 6. januar 2013

Nytt år og nye muligheter..

Dette er nok en setning som blir mye brukt i disse dager, og for min del stemmer den ganske så bra! Jeg er så heldig at jeg har blitt spurt om å bli en del av det flotte teamet til Sketchy Colors og jeg har sagt ja til det! Jeg er ydmyk, stolt og veldig glad for denne muligheten - og jeg gleder meg veldig til dette!

Så da har jeg jo kommet igang med å være kreativ igjen da og det var både påtide og absolutt kjempegøy! Jeg liker jo litt utfordringer :-) Gleder meg allerede til neste uke!!!

Her er bilder av det jeg har laget denne gangen, det er et sjokoladekort med plass til 2x200 grams sjokolader.... Jeg syns det er en flott måte å gi en liten oppmerksomhet til noen...


This is probably a phrase that is widely used these days, and for my part it is a  pretty good phrase! I am so lucky that I have been asked to be a part of the great team at Sketchy Colors and I have said yes to that! I am humbled, proud and very happy for this opportunity - and I'm really looking forward to this!

So then I had to start being creative again, and it was about time!  I do like challenges :-) 

Here are pictures of what I made ​​this time, it's a chocolate card with space for 2x200 gram chocolate-plates.... I think it's a great way to give a little attention to someone <3 font="font">





Stempelet er fra Bildmålarne og jeg har fargelagt med ProMarkere.
The stamp is from Bildmålarne and I have used ProMarkers for the coloring